Makkelijk kan ook.
Onze software is jouw oplossing!

- Het 'D-Care' team -

De administratie van jouw onderneming is onze zorg

Onze totaaloplossing D-Care werd bedacht door Mario, iemand die zelf op meerdere plaatsen opvanginitiatieven uitbaat. Hierdoor werd bij de ontwikkeling van in het begin vooral de nadruk gelegd op de praktijk. De voornaamste voordelen van D-Care zijn:

  • vereenvoudiging van administratie op de werkvloer 
  • automatische verwerking van registraties en afwezigheden
  • correcte en actuele planning
  • uitgebreide facturatie mogelijkheden
  • persoonlijke en vrijblijvende ondersteuning
  • software die mee evolueert met de markt
  • vereenvoudigde rapportage
  • overal toegankelijk want een webapplicatie
  • meer tijd voor het echte werk
  • ...

Mede door de jarenlange ervaring van Mario en zijn medewerkers, alsook door de technische expertise van de ontwikkelaars, is D-Care als totaaloplossing gegroeid tot een van de belangrijkste software pakketten voor de kinderopvangsector in Vlaanderen.

Dagelijks biedt D-Care grote voordelen op de werkvloer. Dit omdat we werken met touchscreens die ervoor zorgen dat alle handelingen snel maar correct op de werkvloer kunnen worden geregistreerd. Dit zorgt voor minder tijdsverlies en een aangenamere werkplek voor je medewerkers. Tevens verloopt alles vanaf dan ook automatisch op basis van de registraties die op de werkvloer worden geregistreerd. 

Helpdesk

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 08 - 17 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Demo aanvragen

Maatschappelijke zetel

Kasteeldreef 66/1
9120  Beveren
BE 0836.214.234

Wat kost D-Care?

D-Care stelt zijn prijzen af op de sector. 

De kostprijs van een software toepassing kan hoog oplopen. Toch was één van onze uitgangspunten bij de ontwikkeling van D-Care dat het betaalbaar moest zijn voor iedereen, dus ook voor kleine créches. Vandaar dat de prijs van onze maand-abonnementen à ratio van uw capaciteit is! 

Vele software bedrijven werken met een aankoopkost van duizenden euro's. Daar komt vaak nog een jaarlijks onderhoudscontract van nog enkele honderden euro's bij. Indien u dan ontevreden bent over uw aangekochte software of service, bent u uw geïnvesteerd bedrag kwijt en lopen ook de kosten om dit pakket af te sluiten dikwijls hoog op. 

Bij D-Care weet u duidelijk op voorhand aan wat u zich mag verwachten. Een vaste maandprijs voor alles (software, ondersteuning en hardware).

De sector verandert voortdurend.
Onze software ook!

- Het 'D-Care' team -

D-Care, steeds 'up to date'!

Aangezien de sector onderhevig is aan verandering, is het belangrijk dat de software meegaat met deze veranderingen. Hierdoor zijn er steeds opnieuw aanpassingen nodig.

Uiteraard zijn er naast het aanpassen van de applicatie een aantal vaste kosten waarvoor wij dienen in te staan (server, backup, verzekeringen, administratieve kosten,...)

Om onze software mee te laten groeien met deze constante evolutie, ze te blijven verbeteren en extra mogelijkheden toe te voegen, zorgen wij ervoor dat D-Care steeds aansluit bij de behoeften van de sector. 

Zoals elke kinderopvang aan de lijve ondervindt, moet er voortdurend geïnvesteerd worden in optimalisatie van het werk op de werkvloer en de administratie.

Ter optimalisatie van de groei van onze klanten, passen wij onze software aan wanneer dat nodig is en voorzien wij de nodige ondersteuning bij het gebruik van onze software.

Onze ondersteuning is voor al onze klanten gratis zodat men als kinderopvang initiatief nooit voor verassingen komt te staan. 

Ook de hardware kan voorzien worden in uw abonnement

Naast onze software wordt ook steeds de gepaste hardware voorzien. Dit wil zeggen dat u zelf geen toestel (touch-pc) dient aan te kopen om van onze software gebruik te maken.

Onze toestellen zijn dan ook uitgerust met de nodige tools en extra's die nodig zijn om D-Care goed te laten functioneren. Op deze manier zijn we er steeds zeker van dat er geen problemen voorkomen bij het gebruik van onze software.

Wanneer een toestel defect is, dan nemen wij het toestel kostenloos terug en voorzien wij snel een ander toestel zodat je terug verder kan.

Op deze manier hoef jij je dus geen zorgen te maken ben je steeds snel verder geholpen wanneer er zich problemen voordoen met hardware.

Meer nog, eens onze toestellen bij je aankomen, zijn ze klaar voor gebruik op de werkvloer.